Aantal personen: 4
250 gr worteltjes
200 gr peultjes
1 dunne prei of bosuitjes
1 rode paprika
200 gr ham (dikke plak of voorgesneden reepjes) verse peterselie
verse bieslook
250 gr penne rigatte (geribbelde pijpmacaroni)
1 zakje Mix voor Oven Pasta (Knorr)
1 klein bekertje (1/8 l) slankroom
125 gr geraspte jonge kaas
Snijd de worteltjes in reepjes, haal de peultjes af (en halveer ze diagonaal), snijd de prei of bosuitjes in ringetjes, snipper de rode paprika fijn, snijd de ham in reepjes ( of koop ze voorgesneden), knip het blad van 2 takjes peterselie en 10 bieslooksprieten fijn. Meng dit alles met de ongekookte pasta. Warm de oven voor op 200 graden. Vet een ruime ovenschaal in en schep het mengsel erin. Meng de ‘ Mix voor Oven Pasta‘ met de slankroom en 3/4 l water, breng dit al roerend aan de kook en laat alles nog 1 minuutje doorkoken. Schenk dit over de pasta en de groenten in de schaal en strooi de kaas erover. Zet de schotel 30 minuten in de oven. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |